Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^bomba a inspirace do budoucna. Až se zeptá.........;-)Zatím měl můj tříletý syn naprosto jasno. "jé to je švačubek-toho mám rád, ten je milej"

1 1
možnosti

ja nevim, ale ten vas kandidat rikal neco o tom, ze kdyz nevyhraje volby, tak odejde do duchodu. Trochu me v tom smyslu zarazily posledni zpravy, ze najednou uz vubec nechce jit do duchodu, ale chce vest svoji stranu TOP09 k viteznym parlamentnim volbam a stat se premierem. Tolik jen k te pravdomluvnosti...

1 1
možnosti
Foto

Ten druhý kandidát dělal idioty ze všech, kdo se ho před pár lety ptali, jestli se ještě někdy vrátí do politiky, jestli se nepletu... ;-)

0 1
možnosti

Myslím, že si dám s vysvětlováním politiky dětem chvíli pokoj :-)

Kdyby byl jeden z kandidátů bezchybným ideálem, neměli bychom tu dva nesmiřitelné tábory, ale volba by byla jasná - všichni by volili toho nejčistšího z čistých. Ale takový tu nebyl, proto přišly ke slovu ty priority. A ty máme každý jinde. Někomu méně vadí Šlouf, jinému Kalousek. Třeba. A někdo se rozhodoval možná jen podle počtu brad nebo srozumitelnosti mluvy, protože v tom ostatním neviděl rozdíl.

3 1
možnosti

Mimochodem přeji vám opravdu hodně výřečnosti, abyste dětem vysvětlila, že pan Kalousek nyní protlačuje svého padlého prince/maskota na post kde dosud sedí pan Nečas.

Není to důkazem, že pan Kalousek touží po loutce na významném místě?

Takže hodně úspěchů ve vysvětlování dětem, ale těm se mlží a lže celkem dobře, ty do té špíny nevidí tak, jak mnozí dospělí, všemu věří a nehledají postraní úmysly.

5 2
možnosti

Ale, Oldo, přeci nevěříš tomu, že Kalousek chce udělat premiérem knížete!?!

Kalousek chce být premiérem sám!

A uvidíš, že toho časem dosáhne!

:-)

1 1
možnosti

Proč autorko neřeknete synům, že lhal a korumpoval i ten druhý? Nebo to, že se zaštiťoval heslem o pomoci slabým a chudým a při tom je schválením "Drábových" zákonů ožebračoval, korupci sám přiznal podle vás ení lež a korupce, protože je to "kníže"?

6 3
možnosti

Bože můj, co je to za podivné řeči?!?

Kam chodíš pro propagandu spodiny?

:-)

1 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS