Diskuse
Kdo nejí maso...není Mongol
Děkujeme za pochopení.
tata01
trh
ještě se v krámech prodávají opálený beraní hlavy?Nikdy jsem nepochopil co se s toho dělá
tata01
maso
a co potom taková lahůdka ve stylu bodok - kdy zvíře i s kůží a vnitřnostma nacpou kamením a potom to pálí ze zhora letlampou,protože dělat normální oheň je moc složitý
tata01
maso
ideální na párty s mongolama je to ,že oni milují cagan mach(bílé maso-tuk)a my char mach(tmavé maso-libové)ideální spojení , potom se dostane na všechny to co jim chutná
pavel celunda
A co
rikaji Mongolsku Vasi dva kluci, pokud se mohu zeptat. Vareni masa je velice zajimava vec, ale dost by me zajimalo jak se tam jako rodina zaclenite ...
Markéta Hrdoušková
Re: A co
Jsou ještě malí (2r a 3,5 r), takže jsou dost flexibilní. Na změnu prostředí si zvykají rychleji než my. Jsou spokojení když jezdíme do přírody, když se můžou koupat, když můžou běhat v lese a opékat buřtíky.
Markéta Hrdoušková
Děkuju
za milé reakce
MMCH účinek kumysu je prý takhle bouřlivý jen při prvním požití. Tedy v případě, že někdo má natolik odvahy a požije ho podruhé, tak už se prý jen opije...
Eskymáci získávají vitamíny z obsahu žaludku sobů, kteří jak známo jsou býložravci, takže je to něco jako zeleninový salát...Učili jsme se to ve škole.
tata01
Re: Děkuju
kumys je úplně normální kyselý mlíko,ale aby se člověk opil tak by musel vypít několik litrů,protože alkoholu je tam tak do 5%,jediná věc mi vadila ,když to čerti přivláčeli tak tam plavalo hejno much a člověk to pak musel vyplivovat
plech
Furt
mi ale není jasné, že když žeru jen vykvetlé pampelišky (mám je ve skleníku a ze stonků si stavím dům, jde to pomalu, hned zítra napíšu proč), zachraňuji slepice a jiné chodící maso.
- Počet článků 86
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 4337x
Seznam rubrik
Oblíbené blogy
- moje mongolská spolubojovnice
- Jana
- detektivní agentura
- máma právnička
- lékařka v Indii
- Italka k popukání
- romistka
- žena a máma se smyslem pro humor
- paní poetická
- knižní recenzent (mimo jiné)